2019, een nieuw avontuur (ook voor jou!)

Ruim een jaar geleden zijn wij (Janna Brand en Ronnie Duinkerken) verhuisd naar Zwitserland. Na een hectisch eerste jaar, waarin we ons oude huis hebben verkocht, twee keer zijn verhuisd en allebei een nieuwe baan hebben gevonden is ons leven in een wat rustiger vaarwater beland.

Dat betekent dat we nu eindelijk tijd hebben om een volgende droom waar te maken. En voor die droom hebben we jullie nodig. En dat is precies de reden waarom je hier op JuraXtreme bent beland. We willen jullie namelijk met onze achtertuin (de Jura) kennis laten maken. En niet dat alleen, we willen ook onze jarenlange ervaring op het gebied van trailrunning en extreme triathlons met jullie delen.

Lang verhaal kort: in eerste instantie gaan we trainingsweekenden en eendaagse trailtours aanbieden. In grote lijnen weten we al hoe we dit aan gaan pakken, maar we willen een en ander graag een keer testen met vrijwilligers.

Daarom zoeken we voor twee weekenden (22-25 februari en 15-18 maart) proefkonijnen. Tijdens dit weekend verblijf je gratis in een van onze gastenkamers en zorgen wij voor trainingen die aansluiten bij jouw doel voor 2019. Jij geeft ons na dit weekend eerlijke feedback en uiteraard deel je je ervaringen online.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op. We willen graag weten wat je hoofddoel is voor dit jaar en wat je verwacht van een trainingsweekend. Ook horen we graag of je alleen wilt komen, of met vrienden/familie.

PS: We zouden het heel tof vinden als je ons een like wilt geven op Facebook en ons gaat volgen op Instagram.

Update (07/01): we zijn overweldigd door het aantal reacties. We hebben een selectie gemaakt en iedereen die interesse heeft getoond heeft inmiddels een persoonlijk antwoord gehad. Bedankt allemaal! Binnenkort laten we jullie weten wanneer de eerste echte trainingsweekenden plaatsvinden. 

Onze achtertuin

3 thoughts on “2019, een nieuw avontuur (ook voor jou!)

 1. Wauw! Die zag ik wel aankomen, maar wanneer was de vraag. Je moet toch wat met de enorme ervaringen van jullie in zo een schitterend omgeving met alle ingrediënten voor Trailrunning en triathlon.
  Fijn dat jullie in een rustig vaarwater terecht zijn gekomen, zodat jullie met anderen mee willen delen en wegwijs maken.
  Ik zal zeker in de toekomst gebruik maken van jullie training mogelijkheden. Je hebt me en velen altijd geïnspireerd!
  Heel veel succes en geluk met jullie nieuwe onderneming.
  Oh ja, nog gelukkig nieuwjaar!

  Like

 2. We hebben al veel reacties ontvangen van sporters die interesse hebben. Leuk! We gaan aan de slag met de reacties en iedereen krijgt de komende dagen een persoonlijk antwoord.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.