Uitgetest

De eerste twee Juraxtreme testweekends zitten erop. Omdat er deze winter veel sneeuw is gevallen in de Jura was het af en toe een beetje puzzelen met de hardlooproutes, maar uiteindelijk hebben we meer dan voldoende uitdagende horizontale en verticale kilometers kunnen maken.

Er is gefietst en zelfs gezwommen in buitenwater. We hebben worsten gebakken, kaasfondue gegeten en vuurtje gestookt. Er zijn ervaringen gedeeld en nieuwe vrienden gemaakt. We hebben geluierd in de zon, jagertee gedronken, gebadderd in de jacuzzi en vuurtje gestookt.

Tom, Erik, René en Sabine: bedankt!

De winter is voorbij, de sneeuw is bijna weg, langzaam wordt het groen buiten. Het is lente! Wil je een keer meemaken hoe het is is om in de bergen te wonen en te trainen? Wil je een weekend specifiek trainen voor je volgende trail of xtri? Wil je lekker eten en genieten van de rust? Op 17 en 24 mei hebben we nog plek.

Neem gerust contact met ons op als je vragen of specifieke wensen hebt!

René in actie tijdens het Xtri testweekend

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.