Winter Trailrunning-Challenge 21 februari

Sinds 1 december is onze huisklim veranderd in een Winter Trailrunning-challenge. Tot 29 februari kan via een Strava-segment deelgenomen worden aan deze uitdaging. De bordjes die de route uitzetten starten maar 100 meter van ons huis. Super tof dat dit, gesponsord door Solothurns lokale hardloopwinkel Sol-Id, georganiseerd wordt!

Op vrijdag 21 februari wordt er ook een 24 uurs challenge georganiseerd, waarbij de deelnemers zo vaak mogelijk de 3,5km met 700D+ tellende route heen-en -weer moeten afleggen. Zou natuurlijk enorm leuk zijn om daar met zo veel mogelijk enthousiastelingen aan mee te doen, dus wie komt er langs? Opwarmen, bijkomen en douchen kan bij ons. 🙂

Link naar het event op Facebook, vind je hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.