UTMB 2020 – loting

Vandaag zijn de resultaten van de loting voor de UTMB bekend gemaakt. De een is blij, de ander is teleurgesteld. De blije mensen mogen een paar honderd euro bij elkaar schrapen om zichzelf definitief te registreren, de teleurgestelden mogen op zoek naar een alternatieve uitdaging.

En alternatieven zijn er gelukkig genoeg! Hieronder vind je een overzicht van drie mooie races in Zwitserland die in dezelfde periode plaatsvinden:

Swiss Peaks, 165km, 10500D+, 3 september

Swiss Alps, 160km, 10440D+, 14 augustus

Montreux Trail Festival, 112km, 8500D+, 25 juli

Of je nou ingeloot bent of op zoek bent naar een vervangende uitdaging: het is zaak dat je op tijd begint met trainen en hoogtemeters maken. Nu kun je die hoogtemters natuurlijk prima maken op de loopband, een viaduct, vuilnisbelt of Limburgse molshoop. Maar geef toe: dat blijft een beetje behelpen.

Als je serieus wilt trainen dan zul je toch echt naar de bergen moeten. En laten wij nou een paar prachtige bergen in onze Zwitserse achtertuin hebben liggen. Voor een vriendenprijs kun je overnachten in een van onze gastenkamers, maken wij een loopprogramma dat aansluit bij je plannen en gaan we met je mee zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de route. En na afloop schuif je aan voor een heerlijke maaltijd.

Lijkt dit je wat of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Uitzicht vanaf de Roti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.