Home

JuraXtreme is gevestigd in Rüttenen, een klein dorpje aan de voet van de Weissenstein. De Weissenstein (1.395 m) is een berg in de Jura, gelegen ten noorden van Solothurn in het Zwitserse kanton Solothurn. De Röti is het hoogste punt van de keten. Dit is de meest oostelijk gelegen bergtop boven de 1.300 meter in het Juragebergte .

JuraXtreme is located in Rüttenen, a small village at the foot of the Weissenstein. The Weissenstein (1,395 m) is a mountain of the Jura, located north of Solothurn in the Swiss canton of Solothurn. The culminating point of the chain is distinguished by the name Röti. It is the easternmost summit above 1,300 metres in the Jura Mountains.

De weg die van het dorp Oberdorf over de Weissensteinpas (1279 m) naar Gänsbrunnen gaat is een van de steilste van Zwitserland (22%). Vanaf de top van de Weissenstein heb je een indrukwekkend uitzicht op de Alpen.

The pass road leading from the village of Oberdorf across the Weissenstein Pass (1279 m) to Gänsbrunnen is one of the steepest in Switzerland (22%). From the top of the Weissenstein you have a stunning view over the Alps.

View over the Alps